Dünya Kupasına Özel % 100 Para Yatırma Bonusu

Dünya Kupasına Özel % 100 Para Yatırma Bonusu
Dünya Kupasına Özel % 100 Para Yatırma Bonusu

Dünya Kupasına özel bonuslar Bets10’da duraksız gelmeye devam ediyor. Takip etmek o kadar zor ki. Her yeni güne yeni bir Dünya Kupası Bonusu. Bu yeni günün bonusu da Dünya Kupasına Özel % 100 Para Yatırma Bonusu. En sevdiğiniz, en kazançlı bonusun detayları ise yazının içeriğinde.

Şunu söylemeden yazının içeriğine geçmek istemiyorum. Takip etmek zor oluyorsa ekle hemen beni sık kullanılanlara 😉

Dünya Kupasına Özel % 100 Para Yatırma Bonusu

Bu kampayada şart yok, koşul yok,hiçbir şey yok. Adı üstünde zaten para yatırma bonusu. Her zamanki gibi para yatırma işlemini yapacaksın ve anında kapacaksın. Sadece bu sefer yatırırken Bonusu AL ve Para Yatır seçeneğini kullanman gerek unutma. Bu arada bonus % 100 para yatırma olduğu için ne yatırırsan onu alırsın 1000 TL ‘ye kadar. En yüksek bonus için 1000 TL yatır 1000 TL’ yi kap.

Bonusu almak ve para yatırmak için Bets10‘la. Ya da akıllı linklerimi kullan yine Bets10’la. Akıllı Linklerimi hemen aşağıya bırakıyorum unutanlar ve hatırlamak isteyenler için.

https://www.bets10up.com

http://tr.bets10k.com

Yukardaki linklerin hepsi hiç şaşmadan gider Bets10‘a. Bu da demek oluyor ki hep en yeni adres, yukardaki linkler. Akıllı linklerle istediğin zaman Bets10‘a geçiş yapabilirsin.

Bets10‘daki tahmin yarışmasını duydun mu ? 1 milyon TL ödül veriyor. “Bir tahmin yaptım hayatım değişti” diye bir cümle neden senin olmasın. Yarışmanın en detaylı bilgisi hemen aşağıda.

Dünya Kupasına 1 Milyon TL Ödül

Dünya Kupası boyunca Alex De Souza da Bets10’da. Hemde şaşırtıcı yorumlarıyla.

Dünya Kupasına Özel % 100 Para Yatırma Bonusun Kampanya Detayları:

Bu kampanyada Mastercard ve Maestro ile yaptığınız işlemler geçerli olmayacaktır.
Bu kampanya 6 Haziran 2018 saat 12:40 – 30 Haziran 2018 saat 23:59 arasında geçerlidir.
30 Haziran saat 23:59’a kadar alınmayan bonuslar hesaplardan otomatik olarak silinecektir.
1000 TL’ye kadar %100 Para Yatırma Bonusu’nu alabilmeniz için para yatırma sayfasında ilgili bonusu seçip ardından para yatırma işleminizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
1000 TL Bonus alabilmeniz için tek seferde en az 1000 TL para yatırma işlemi yapmanız gerekmektedir. 1000 TL’ye kadar olan tek seferdeki para yatırmalarınızda, yatırdığınız tutarın %100’ü kadar bonus alabilirsiniz.
Bonus, belirtilen tarih ve saat aralığında hesabınızda gözükmüyorsa bonustan faydalanabilmeniz için para yatırmadan önce hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapmanızı öneririz.
Arka arkaya para yatırma işlemi yaparken toplam işlemleriniz için bonus almak istiyorsanız, veya bonusunuz ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, ya da bonusunuzu alırken sorun yaşıyorsanız; lütfen bakiyenizi harcamadan ve herhangi bir kupon yapmadan müşteri hizmetleri ile temasa geçiniz. Bakiyenizi kullandıktan sonra müşteri hizmetlerimizle temasa geçmeniz halinde yatırdığınız işlem için bonus alamazsınız.
Bu kampanyadan her kullanıcı sadece bir kez faydalanabilir.

2018 Fıfa dünya kupası bilgileri: https://tr.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_D%C3%BCnya_Kupas%C4%B1

BETS10 KAZANDIRIR